Familiehunde træning / Åbenklasse.


Som noget nyt i 2018 vil der udover vores normale hold: Lydighed Klasse 1, 2, 3 og champion samt Rally og spor.. være et Familiehunde hold.


Familiehunde træning / Åbenklasse er samarbejde mellem hund og fører og er for hunde over 12 mdr., hvor ejerne ønsker at være aktive med deres hunde. Man får en mere glad hund, når den får nogle nye indtryk og oplevelser med sin familie. Træning er bygge op omkring DKK lydighed for hunde, men dette program er lavet til Hr og Fru Danmark, vi træner kun efter DKK´s metoder.

Familiehunde træning. Her lære vi at hunde skal komme når vi kalder, sit og dæk, de mest alm øvelser der gør at hund og føre for det nemmere i hverdagen, vi tager på en masse ture, i byen, skoven, og træner disse steder, så hunden lære at begå sig de fleste steder, ja man kan sige at det er et rigtig hygge hold.

Familiehunde træning Målsætning : Ved hjælp af moderne træningsmetoder og relevante aktiviteter at få en glad og dygtig hund, som er velfungerende i forhold til omgivelserne og i familiens dagligdag.


Familiehunde træning Aktiviteterne omfatter bl.a.:

•Miljøtræning – forskellige ekskursioner til bl.a. by, skov og evt. virksomheder.

•Dagligdags forstyrrelser – hunden lærer at forholde sig roligt i forskellige dagligdags situationer, hvor den uden tilvænning ville være            blevet forskrækket.

•Socialt samvær – fornuftig omgang med fremmede hunde og mennesker.

•Indkald og håndteringsøvelser – ejeren får ideer til daglig træning som flokfører.

•Gå i line – hunden lærer at følge sin ejer i løs line, også når den møder hunde og mennesker.

•Søgeudvikling – hundens interesse for at bruge næsen til at søge udvikles på en sjov og spændende måde.

•Øvelser i samarbejde – her gives forslag til en masse sjove “hunde-tricks,” som giver hunden sund aktivering i dagligdagen. Et sjovt alternativ til almindelige lydighedsøvelser.

•Teoriundervisning – der sikrer nødvendigt kendskab til egen hund, hundeloven m.v.

Der trænes desuden alm. Klasse 1 & 2 øvelser, så for man mod på en evt. oprykning eller kunne tænke sig at gå til lydighedsprøver så melder man bare ud til sin træner eller trænerformanden og så findes der en plads til dig og din hund på et lydighedshold i den klasse man nu er i.